Oprava: KB3125574 Stuck or Won’t Install on Windows 7

Používatelia, ktorí sa vyhli aktualizácii Windows 10 alebo nedávno prešli z moderného počítača na starší počítač so systémom Windows 7, môžu mať problémy s aktualizáciami systému Windows. Jeden používateľ fóra vysvetlil:

Win7x64 8 príspevkov Nemôžem nainštalovať súhrnnú príručku KB3125574 Im na môj záložný počítač a tento má Win7 pro x64 bez akýchkoľvek aktualizácií. Chcel som to aktualizovať a nainštaloval som si najskôr KB3020369, čo je podmienka, a tiež KB2670838 (program WHDownloader navrhol na inštaláciu pred súhrnom). Po nainštalovaní týchto dvoch aktualizácií som sa samozrejme reštartoval.

Problém mám v tom, že aktualizácia sa nebude inštalovať. Je to vždy na 0%. Skúšal som to viackrát, po 1 hodine čakania nič. Dokonca som to skúsil nainštalovať pomocou ntlite a jeho úplne rovnakého problému, uviaznutého na 0%.

Toto je problém, s ktorým sa stretli iní používatelia systému Windows 7, a možno ho vyriešiť zmenou nastavení aktualizácií zariadenia pred vykonaním manuálnych aktualizácií.

Zmeňte nastavenia aktualizácie a nainštalujte ručne

  1. Kliknite Štart -> typ aktualizácia systému Windows -> Kliknite aktualizácia systému Windows -> Kliknite na „Zmeniť nastavenia”A vyberte si Nikdy nehľadajte aktualizácie. Systém Windows vám pripomenie, že sa to neodporúča, pretože deaktivoval systém automatických aktualizácií - je to však nevyhnutný krok na vyriešenie vášho problému. Po kliknutí Ok, je čas reštartovať počítač.
  2. Po reštartovaní zariadenia sa musíte ubezpečiť, že aktualizácie systému Windows nie sú nastavené na manuálne. Urob to držaním Kľúč Windows a Stlačte R.. Typservices.msca kliknite na OK.
  3. V Služby, vyhľadať aktualizácia systému Windows v zozname, ktorý sa zobrazí, kliknite naň pravým tlačidlom myši a vybertePrestaň.Potom na ňu dvakrát kliknite a zmeňte typ spustenia naManuálny.Kliknite na tlačidlo Použiť / OK.
  4. Ďalším krokom je zistiť, či KB3020369 aktualizácia je nainštalovaná, a ak nie je, musíte ju nainštalovať manuálne. Ak chcete skontrolovať, či je už nainštalovaný, kliknite na ikonu Štart, Vyhľadávanie Odinštalujte program a stlačte odkaz s rovnakým menom, ktorý sa zobrazuje vo výsledkoch. Týmto sa dostanete Programy a príslušenstvo kde by ste mali kliknúť Zobraziť nainštalované aktualizácie na ľavej strane.
  5. Tento odkaz vás dovedie na stránku Nainštalované aktualizácie, hľadaťKB3020369 skontrolovať, či je nainštalovaný. Ak aktualizácia ešte nie je nainštalovaná, môžete si ju stiahnuť z tohto odkazuKB3020369 pre váš typ systému. (32-bitový alebo 64-bitový).
  6. Po dokončení reštartujte. Táto inštalácia by mala fungovať, keď ste teraz zmenili nastavenia aktualizácie na Nikdy nekontrolujte dostupnosť aktualizácií.
  7. Ďalším krokom je stiahnutie KB3172605 (32-bit) alebo KB3172605 (64-bit).Po stiahnutí si ich nainštalujte.
  8. Pomocou krokov vyššie zmeňte svoje nastavenia späť na pôvodné hodnoty pred začatím tohto procesu. Tieto aktualizácie by mali byť nainštalované a vy sa môžete vrátiť k používaniu automatických aktualizácií systému Windows v systéme Windows 7.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found