Oprava: V aktualizácii autorov chýba herný režim

Aktualizácia Windows 10 Creators Update predstavuje pre hráčov počítačových hier šikovnú malú funkciu známu ako herný režim. Stručné zhrnutie tejto novej funkcie spočíva v tom, že ak je táto funkcia povolená, dá počítaču vedieť, že sa má teraz sústrediť na bežiace hry, a počítač následne zruší prioritu všetkých ostatných aplikácií náročných na zdroje a stavia ich na backburner, aby venovali maximálne možné množstvo zdrojov bežiacim hrám. Herný režim je pokus spoločnosti Microsoft o úplné pochopenie skutočnosti, že počítače sa používajú na hranie rovnako, ako keď sa používajú oveľa viac, ako aj na iné veci.

Mnoho používateľov systému Windows 10 bohužiaľ zostalo sklamaných, keď si nainštalovali aktualizáciu Windows 10 Creators Update a urobili všetko správne, ale boli vynechaní a po aktualizácii nemali vo svojich počítačoch herný režim. Tento problém spôsobil v hráčskej komunite poriadny rozruch, čo je pravdepodobne jedným z dôvodov, prečo bol koreň problému objavený pomerne rýchlo.

Tento problém je viditeľný, iba ak je počítač spustený naN„Verzia systému Windows 10 - napríklad Windows 10 Pro N - je inovovaná na aktualizáciu Windows 10 Creators Update. Dôvod je taký, že je N verzie systému Windows 10 sú rovnaké ako ich bežné náprotivky, s výnimkou skutočnosti, že N verzie nemajú Balík mediálnych funkciía počítače, ktoré nemajú Balík mediálnych funkcií tiež nemáte herný režim, keď je na nich nainštalovaná aktualizácia Creators Update.

Všetky počítače so systémom Windows 10, ktorých sa tento problém týka, sú Balík mediálnych funkciía bude mať herný režim. Našťastie nemusíte vrátiť počítač postihnutý týmto problémom k predchádzajúcej zostave Windows 10, nainštalovať Balík mediálnych funkcií a potom sa vráťte späť k aktualizácii Creators Update - a Balík mediálnych funkcií navrhnutý špeciálne pre aktualizáciu Creators Update v skutočnosti existuje. Ak ste inovovali počítač so systémom Windows 10 na aktualizáciu Creators Update a zdá sa, že nemáte herný režim, musíte nainštalovať nasledujúci postup: Balík mediálnych funkcií v počítači a získajte herný režim:

  1. Choď tu pomocou internetového prehliadača podľa vášho výberu.
  2. Kliknite na Stiahnite si aktualizačnú verziu balíka Media Feature Pack založenú na x86 ak váš počítač beží na 32-bitovej verzii systému Windows 10 alebo na Stiahnite si aktualizačnú verziu balíka Media Feature Pack založenú na x64 ak je váš počítač spustený v 64-bitovej verzii systému Windows 10, stiahnite si príslušný aktualizačný balíček.
  3. Počkajte na úspešné stiahnutie aktualizačného balíka.
  4. Po stiahnutí aktualizačného balíka prejdite do adresára, do ktorého ste ho stiahli, vyhľadajte ho a dvojitým kliknutím naň spustite.
  5. Postupujte podľa pokynov na obrazovke až na úplný koniec súboru Balík mediálnych funkcií aktualizačný balík a Balík mediálnych funkcií bude nainštalovaný na vašom počítači.
  6. Reštart po dokončení aktualizačného balíka inštaláciou Balík mediálnych funkcií v počítači.

Keď sa počítač spustí, bude mať herný režim. Najjednoduchší spôsob, ako to overiť, je jednoducho otvoriť Ponuka Štart, kliknite na nastavenie a uistite sa, že jedna z možností dostupných v okne je „Hranie”.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found